Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

حجت الاسلام ابوترابی، در نخستین مجمع سلامت استان تهران با اشاره به اینکه پیام مجمع سلامت آن است که ما به سمت جامعه ای برویم که در تراز بالاتری از سلامت باشد، اظهار داشت: مقوله های تولد سالم، دانش و علم، معرفت، ایمان، عمل صالح و رفاه، نقش موثری در سلامت داشته و در ارتقای سلامت جامعه تعیین کننده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انسان صالح، غذای سالم تولید می کند و مدیر صالح، بستر رشد جامعه را فراهم می کند. بر همین اساس تغذیه جامعه باید به دست انسان های صالح و عالم صورت گیرد.

وی گفت: ذات اقدس احدیت، نماد کامل سلام و سلامت است و انسان ها به هر مرتبه ای به او نزدیک شوند، در سلامت بالاتری قرار دارند و تاکید بر سلامت نهاد خانواده، تاکید بر تولد سالم و پرورش انسان سالم است. در همین راستا جامعه و دانش پزشکی و خدمات پزشکی در اولین گام باید زمینه تولد انسان سالم را فراهم کنند. نقش خانواده در تولد انسان سالم بسیار برجسته است و سلامت شامل سلامت جسم، اخلاق، روح و روان می شود و طهارت روحی در سلامت جسمی و در آغوش خانواده سالم رشد می کند.

امام جمعه موقت تهران، افزود: برخورداری از بالاترین سطح رفاه برای رسیدن به سلامت فکری، روحی و روانی، جسمی، اعتقادی و اخلاقی بسیار مهم است. همچنین رفاه، باید تامین کننده سلامت باشد و تهدیدی برای آن به وجود نیاورد. در واقع امور رفاهی باید متناسب با اخلاق و به منظور رسیدن به سلامت جسم و روح ایجاد شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر در جامعه ای شاهد وفاق، نظم و اعتدال به معنای واقعی باشیم، آن جامعه سالم خواهد بود و چنانچه در نظام اسلامی هدف گذاری کنیم و همان هدف قرآن، دارالسلام و جامعه سالم، هدف ما باشد و با برنامه ریزی دقیق پیش رویم، به سلامت و اهدافمان خواهیم رسید.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استان تهران جامعه تولد سلامت رشد تغذیه خانواده اخلاق نظام اسلامی اخلاق سلامت پارس امام جمعه موقت تهران پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!

نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین می‌تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود.

به گزارش یورونیوز، در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا‌های فرآوری‌شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته‌اند. یکی از یافته‌های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا‌ها اغلب بر حافظه تأثیر می‌گذارند، حتی اگر تنها گهگاهی مصرف شوند.

پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا از خود پرسیدند که با توجه به نتایج تحقیقات پیشین، اگر افراد از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته باشند این شیوه زندگی چه نتایجی را می‌تواند برای آن‌ها در بر داشته باشد؟

برای یافتن پاسخ، یک تیم تحقیقاتی شماری از موش‌ها را از سن ۲۶ تا ۵۶ روزگی تحت رژیم غذایی حاوی غذا‌های پرچرب و شیرین قرار داد.

این بازه سنی برای موش‌ها مشابه دوران نوجوانی در انسان‌ها است؛ زمانی که مغز به طور قابل توجهی در مرحله رشد قرار دارد. گروه دیگری از موش‌های صحرایی در همین سن به جای آن غذای سالم خوردند تا دانشمندان بتوانند تفاوت آن‌ها را بهتر دریابند.

بعد از این بازه زمانی در آزمایش‌های حافظه مشخص شد موش‌هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند، نمی‌توانستند اشیاء جدید را در صحنه‌ای که چند روز قبل کاوش کرده بودند شناسایی کنند. حتی اگر یک شیء آشنا کمی از جای خود تکان خورده بود.

این در حالی بود که گروه دیگر موش‌ها، که از غذای سالم تغذیه کرده بودند، در شناسایی محیط جدید خود مشکلی نداشتند.

اسکات کانوسکی، عصب‌شناس در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در این باره می‌گوید: «آنچه که ما در تحقیقاتمان می‌بینیم این است که اگر موش‌ها با رژیم غذایی ناسالم بزرگ شوند، حافظه شان اختلالات پایدار پیدا می‌کند.»

مشکلات حافظه برای موش‌های گروه اول حتی زمانی که به مدت ۳۰ روز به غذای سالم روی آوردند (یعنی مدت معادل دوره بزرگسالی در انسان‌ها)، ادامه داشت.

آنا هیز، نویسنده ارشد و محقق تغذیه در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، با اشاره به تخریب نقش یک انتقال‌دهنده عصبی کلیدی در مغز حیوانات به نام «استیل کولین» گفت: «سیگنال موسوم به استیل کولین سازوکاری است که به موش‌ها کمک می‌کند تا رویداد‌ها را رمزگذاری کرده و به خاطر بسپارند. این روند مشابه حافظه اپیزودیک در انسان‌ها است که به ما امکان می‌دهد تا رویداد‌های گذشته خود را به خاطر بسپاریم. به نظر می‌رسد که این سیگنال در حیواناتی که با رژیم غذایی چرب و شیرین رشد کرده‌اند، اتفاق نمی‌افتد.»

محققان می‌گویند تطابق دادن کامل نتایج این آزمایش با انسان‌ها دشوار است و باید هنوز تحقیقات بیشتری در این خصوص انجام شود.

دیگر خبرها

  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی
  • (ویدئو) تصاویر حیرت‌انگیز از لحظه تولد بچه دلفین
  • تبریک عاشقانه به مناسبت تولد بهرام رادان + عکس
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند