Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب دا، دکتر امیررضا صالح‌مقدم با بیان اینکه برنامه واکسیناسیون خانواده تمامی مدافعان سلامت در دستور کار است و اولویت نخست در این خصوص اعضای کادر درمان هستند، افزود: اعضای خانواده مدافعان سلامت شامل پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند بالای ۱۸ سال واکسینه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیته مراقبت و درمان ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به طور هر میانگین برای هر خانواده ۴ نفر و ۸ دُز (هر نفر ۲ دُز) لحاظ شده و مجموع نیروها هم ۳۰ هزار نفر هستند، البته نام آن تعدادی که با توجه به شرایط سنی و قرار داشتن در گروه هدف واکسینه شده‌اند، از این لیست خارج می‌شود.

وی عنوان کرد: واکسیناسیون دُز سوم مدافعان سلامت در دستور کار است که البته هنوز به مرحله اجرا نرسیده، هم‌اکنون مسئولان مربوطه در حال برنامه‌ریزی جهت آغاز برنامه واکسیناسیون اعضای خانواده مدافعان سلامت و نحوه اجرای آن هستند.

صالح‌مقدم افزود: زمان و مکان حضور افراد جهت انجام واکسیناسیون هم پس از تکمیل فرم‌های مربوطه به آنان اعلام می‌شود.

مخاطبان می‌توانند به نشانی http://management.mums.ac.ir/Pages/vaccine.aspx مراجعه کنند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مدافعان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند